RijschoolDinie


Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Dinie Bouwmeester. Na het behalen van mijn instructeurspapieren voor de categorie B, ben ik altijd werkzaam geweest als rij-instructrice in Heemskerk en omgeving. Daarnaast gaf ik ook de klasikale theorielessen voor zowel de auto als de bromfiets. Nu is de tijd aangebroken dat ik voor mijn zelf wat gaan opstarten.


Ik heb er heel veel zin in om weer lekker les te geven. Mensen op te leiden tot zelfstandige veilige weggebruikers. Je kan al theorie-examen afleggen vanaf 16 jaar. Dit theoriecertificaat blijf 1,5 jaar geldig. Rijlessen nemen mag vanaf 16,5 jaar. Je kan dan op je 17 praktijk examen doen. Ben je geslaagd dan heb je je rijbewijs. De regel is dan wel dat je tot je 18de verjaardag met een begeleider moet rijden. Vanaf je 18de jaar mag je gewoon zelf rijden. Op de site 2todrive.nl kan je de hele uitleg lezen en wie je begeleider mag worden en aan welke regels deze begeleider moet voldoen.


Je kan natuurlijk ook beginnen als je 18 ben of ouder, voor opfrislessen, omdat het autorijden er misschien een tijdje niet van kwam of omdat je een vervelende situatie hebt meegemaakt. Misschien een lange tijd geen snelweg gereden? Dan kunnen een aantal opfrislessen je helpen over de angst heen te komen. Het is lekker als je zonder angstig gevoel in een auto kunt stappen.


Meld je nu aan, bij mij ben je in goede handen.